Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price klassisk telefon

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 178,-
På lager
SKU
19825
   

En klassiker i nytt, oppdatert design! Ring ring, si hallo til den nye versjonen av den klassiske telefonen fra Fisher Price. Denne klassiske trekkeleken har nytt design, men de samme funksjonen som tidligere. Med det blide ansiktet, nummerskiven som kan snurres rundt, morsomme ringetoner og øyne som går opp og ned når barnet drar telefonen etter seg, hjelper denne klassiske telefonen barnet med å begynne å snakke og gå. Barnet kan sitte og leke eller trekke leken etter seg når de begynner å gå. 

  • To lekemåter: sittende eller som draleke
  • Introduserer barnet for tallene 1-9
  • Utfordrer barnets motorikk

Inneholder: 

  • Fisher Price klassisk telefon 

Detaljer: 

  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
ModellFGW66
EAN887961516449
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.