Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price putteboks med klosser - sommerfugl

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 115,-
Få igjen på lager
SKU
12984
   

Denne putteboksen for de aller minste er formet som en sommerfugl med snille øyne og en glad munn. Den kommer med 6 klosser i ulike former og farger som skal passe oppi korrekt hull i sommerfuglens vinger. Her utfordres både det logiske tankesettet og øye-hånd-koordinasjonen. Fargene appellerer til lek og barna elsker å finne det logiske mønsteret.

Inneholder:

  • 1 sommerfugl putteboks
  • 6 klosser i forskjellige form og farger

Detaljer:

  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellCDC22
EAN887961037500
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.