Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price putteboks med fargerike klosser - 11 deler

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 143,-
På lager
SKU
10182-172
   

Denne putteboksen fra Fisher-Price har fargerike og ulikt formede klosser som er med på å introdusere barnet for form og farger. Klossene kan sorteres, stables eller slippes gjennom hullene i lokket på boksen. Tøm bøtta ut på gulvet, og begynn på nytt - det er så morsomt! Bøtta har bærehåndtak slik at den er enkel å ta med seg.

  • Finmotorikk: Når barnet griper klossene og putter dem oppi boksen, styrkes øye-hånd-koordinasjonen og fingerferdighetene.
  • Problemløsning: Barnet trener opp problemløsingsevnene mens det finner ut hvordan det kan sortere og putte klossene i riktige hull.
  • Nysgjerrighet: Alle de flotte fargene og fine formene pirrer barnets naturlige nysgjerrighet mens det leker og har det gøy.

Inneholder:

  • Fisher Price putteboks med 10 klosser

Detaljer:

  • Mål: 21 x 14 x 14 cm
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
ModellFFC84
EAN887961482898
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.