Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price First Builders Mega Bloks byggeklosser for de minste - 60 deler

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
02217-153
   

Fisher Price First Builders byggeklosser er store byggeklosser i ulike farger som gir uendelige byggemåter for de minste. Denne smarte, rosa oppbevaringsposen inneholder 60 deler som kan bygges og stables til alle slags kreasjoner, og klossene er også enkle å ta fra hverandre. Mega Bloks byggeklosser har perfekt størrelse for små hender og bidrar til å støtte barnets motoriske utvikling, i tillegg til å stimulere sansene med sine friske farger og behagelige former.

Inneholder:

  • 60 byggeklosser
  • Oppbevaringspose

Detaljer:

  • Kan kombineres med andre Mega Bloks klosser
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
ModellDCH54
EAN065541084179
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.