Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Mega Bloks Bigger builder bag - byggesett med 150 fargerike byggeklosser

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 394,-
Få igjen på lager
SKU
01233-16
   

Sett i gang fantasien til den lille byggeren din med Bigger Building Bag, fylt med 150 store og fargerike byggeklosser og spesialdeler, inkludert klosser dekorert med øyne, blad, tak og 1 akselavstand. Disse klossene passer perfekt for små hender og store fantasier, og er enkle å gripe og enkle å stable, og hjelper til med å utvikle finmotorikk, kreativitet og fantasi. Når spilletiden er over, oppbevar klossene i den gjenbrukbare posen for enkel opprydding.

  • Byggesettet kommer med 150 store byggeklosser designet for å være holdbare
  • Inkluderer spesielle deler som 1 akselavstand, 3 bladblokker, 2 takblokker og 4 store byggeklosser dekorert med øyne som vekker fantasien
  • Inkluderer 1 gjenbrukbar oppbevaringsboks for enkel rengjøring
  • Klosser er kompatible med alle MEGA BLOKS® leker for uendelig læringsglede

Inneholder:

  • 150 byggeklosser
  • Oppbevaringsboks

Detaljer:

  • Alder: fra 1 år
Produktdetaljer
ModellHHM96
EAN194735072521
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.