Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO - klassisk lær-å-gå vogn - 31350

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
897
   

Den klassiske røde og gule gåvognen fra Brio følger barnets steg og er spesielt designet for barn som er tidlig ute. Håndtak og bremser kan justeres etter barnet, og gåvognen er solid i bruk. Barnet vil elske å kunne bruke vognen til å frakte favoritt-lekene rundt.

Innholder:

  • 1 Brio gåvogn

Detaljer:

  • Mål: 15,6 x 31, 6 x 48 cm (BxDxH)
  • Mål eske: 32,5 x 49 x 16,5 cm (BxHxD)
  • Materiale: Tre, metall
  • Alder: fra 9 mnd.

Merk: Krever noe montering

Produktdetaljer
Modell31350
EAN7312350313505
MerkeBRIO
Alder1-3
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.