Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Racerbil trykk og kjør 30226

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 148,-
På lager
SKU
06182-25
   

Alle som ser denne bilen med sjåfør må umiddelbart kjenne på den, og teste den. Bare skyv sjåføren ned - og bilen kjører. Push & Go gir morsom lek og spenning, stimulerer barnets aktivitet, og forbedrer de motoriske ferdighetene.

  • Mål: 11,6 x 8,6 x 8,6 cm
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell30226
EAN7312350302264
MerkeBRIO
Alder0-2

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.