Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brio Klassisk 8-talls togsett - 22 deler - 33028

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 365,-
På lager
SKU
1156
   

Et klassisk startsett med skinner og togsett der alle detaljene er i tre, og det passer for barn fra 2 år og oppover. Ta det klassiske toget ut på et eventyr langs skinnene. Ta et stopp ved stastasjonen i tre og fortsett langs skinnene mens du passerer trær og krysser en bro.

  • Togsettet inneholder 22 deler
  • Kan bygges som en klassisk 8-tall togbane

Mye moro for de yngste!

Produktdetaljer
Modell33028
EAN7312350330281
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.