Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Brio Togbane klassisk 8-tall 33028 - med tog og stasjon

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 478,-
På lager
SKU
1156
   

Et klassisk startsett som passer til barn fra 2 år og oppover, der alle delene er av tre. Ta det klassiske toget ut på et eventyr langs skinnene. Ta et stopp ved stasjonen i tre og fortsett langs skinnene mens du passerer trær og krysser en bro. Masse moro for de yngste!

Alle treleker fra BRIO er laget av tre fra FSC-sertifisert tremateriale.

  Inneholder:

  • 1 togstasjon
  • 1 lokomotiv
  • 2 togvogner
  • 1 sporveksel
  • 3 trær
  • 14 banedeler, svinger

  Detaljer:

  • Mål: 85 x 45 cm
  • Mål eske: 35,5 x 27 x 8 cm (BxHxD)
  • Materiale: tre, plast, magnet
  • Alder: fra 2 år
  Produktdetaljer
  Modell33028
  EAN7312350330281
  MerkeBRIO
  Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.