Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO radiostyrt passasjertog 33510 - med lys og lyd

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 367,-
Få igjen på lager
SKU
2772
   

Ta kontrollen og kjør trygt, du har en passasjer om bord! Den unike kontrolleren har brukervennlige revers- og stoppfunksjoner, to ulike hastigheter forover og A og B-frekvenser for å styre flere fjernstyrte tog i samme anlegg. Trykk på knappene for lys- og lydeffekter. Toget kan også kontrolleres med knappene på lokomotivet.

Inneholder:

  • 1 lokomotiv
  • 1 passasjervogn
  • 1 figur
  • 1 kontroller

Detaljer:

  • Mål: 28,8 x 14,8 cm (LxH)
  • Batteribehov: 4 x AA-batteribehov (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33510
EAN7312350335101
MerkeBRIO
Brio World 33510 RC Travel Train Brio World 33510 RC Travel Train
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.