Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO World Den store lokstallen 33736 - med vendeskive og 5 dører

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 598,-
Utsolgt
SKU
5085

Hvor parkerer togene? I lokstallen så klart! Bruk vendeskiven for å plassere togene i sine individuelle staller. Bakdøren kan også åpnes for å komme til togene bakfra. Fem kjøretøy får plass inne i stallen. Vendeskive er inkludert.

Lokstallen fra BRIO er laget i tre, med plastelementer. Alle deler i tre kommer fra FSC-sertifiserte skoger.

Inneholder:

  • 1 lokstall
  • 1 venedskive

Detaljer:

  • Mål: 43,3 x 10,7 cm (BxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33736
EAN7312350337365
MerkeBRIO
BRIO Lokstall 33736 med vendeskive med spor BRIO Lokstall 33736 med vendeskive med spor

Vendeskive

Plassér togene i sine individuelle staller.

Stallen har 5 dører som kan åpnes og lukkes Stallen har 5 dører som kan åpnes og lukkes

5 dører

Åpne og lukke stalldørene ved avreise og adkomst.

Med skyve dør bak for alternativ tilgang til togene Med skyve dør bak for alternativ tilgang til togene

Skyvedør

Bakdør kan åpnes for enkel tilgang til togene bakfra.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.