Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World hengebro, dobbel - 33683

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 225,-
På lager
SKU
2223
   

Dette er BRIO Worlds lengste bro med integrerte brostøtter, til din BRIO togbane. Hvis det kombineres med 2 ekstra stigende skinner kan det bli to mindre broer. Broen har en total lengde på 1134 mm, og passer de fleste tretogbaner.

Alle treleker og togbaner fra BRIO er laget i tre fra FSC-sertifiserte skoger.

Inneholder:

  • 2 hengebroer
  • 2 togbaner, bakker
  • 1 liten banedel

Detaljer:

  • Mål: 115,3 x 19 cm (LxH)
  • Materiale: tre, plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33683
EAN7312350336832
MerkeBRIO
BRIO World 33683 hengebro til togbane BRIO World 33683 hengebro til togbane
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.