Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Ferge med lys og lyd - 33569

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
2128
   

Ship ohoi! Tog går ikke på vann, men ferjer gjør. Transporter togene over på tørt land med BRIO ferje. Funksjonene for lys og lyd aktiveres ved å trykke ned knappen. Med de to medfølgene dokkingsporene er ferjen åpnet ved ankomst.

Alle tre-detaljer i BRIO treleker er laget i FSC-sertifisert tremateriale.

Inneholder:

  • 1 BRIO ferje
  • 2 dokkingspor

Detaljer:

  • Mål: 36,6 x 9,7 cm (LxH)
  • Batteribehov: 2 x LR44-batterier (inkludert)
  • Materiale: tre, plast
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33569
EAN7312350335699
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.