Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO batteridrevet lokomotiv - 33319

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 237,-
På lager
SKU
2748
   

Om du leter etter et nytt tog til din BRIO togbane, så har du funnet rett tog! BRIOs batteridrevne aktivitetstog er ekstra kult!. Med en kullvogn, en roterende sementblander og lyskaster som lyser opp jernbanen, så er dette toget veldig spennende.

  • Batteribehov: 1 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33319
EAN7312350333190
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.