Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World skilt planovergang, med lys 33862

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 105,-
På lager
SKU
23423
   

Pass på – et tog kjører forbi! Trykk på knappen på skiltet, start det røde blinkende lyset og la toget kjøre trygt forbi. Flott! Vi tar en runde til. Du er ansvarlig for lyssignalet, og det er en viktig oppgave.

  • BRIO World planovergangsskilt til din togbane
  • Med lys-funksjon

Inneholder:

  • 1 BRIO skilt planovergang

Detaljer:

  • Mål: 4,6 x 12,2 cm (BxH)
  • Batteribehov: 2 LR44-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33862
EAN7312350338621
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.