Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Kryss med bommer - 33388

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 104,-
Få igjen på lager
SKU
7110
   

Unngå kollisjoner i dette jernbanekrysset med bommer! Dette firedelers settet fra BRIO inneholder alt du trenger for å begrense trafikken i jernbanekrysset. Bommen heves og senkes slik at du kan passe på at det ikke oppstår farlige situasjoner. 

Inneholder:

  • 2 bevegelig bommer
  • 1 rett skinne
  • 2 varselskilt

Detaljer:

  • Lengde 108 mm
  • Antall deler: 4
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33388
EAN7312350333886
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.