Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO Kollapsende bro 33391

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 253,-
På lager
SKU
04205-12
   

Klar, ferdig, kollaps! Trykk på den røde knappen for å få broen til å kollapse, slik at ingen tog kan passere før broen er gjenoppbygd. BRIO kollapsende Bro er et morsomt og spennende tillegg til enhver BRIO World togbane. Bygg broen inn i din eksisterende jernbane og nyt å kjøre tog over og under broen. Passerende togførere må imidlertid være forsiktige. Hvis du trykker på den røde knappen, vil den raskt kollapse, og få toget til å falle ned i juvet Men ikke bekymre deg. Du kan enkelt sette broen sammen, og eventyret kan starte på nytt.

Denne spennende broen er designet for å være fullt kompatibel med andre BRIO World leketøy, noe som gjør den til et flott tillegg til ditt BRIO World jernbaneoppsett.

Innhold:

  • Kollapsende bro
  • 2 x togspor med stigning

Detaljer:

  • Mål: L68 x B12,5 x H8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33391
EAN7312350333916
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.