Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Kollapsende bro 33391

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 244,-
På lager
SKU
04205-12
   

Klar, ferdig, kollaps! Trykk på den røde knappen for å få broen til å kollapse, slik at ingen tog kan passere før broen er gjenoppbygd. BRIO kollapsende Bro er et morsomt og spennende tillegg til enhver BRIO World togbane. Bygg broen inn i din eksisterende jernbane og nyt å kjøre tog over og under broen. Passerende togførere må imidlertid være forsiktige. Hvis du trykker på den røde knappen, vil den raskt kollapse, og få toget til å falle ned i juvet Men ikke bekymre deg. Du kan enkelt sette broen sammen, og eventyret kan starte på nytt.

Denne spennende broen er designet for å være fullt kompatibel med andre BRIO World leketøy, noe som gjør den til et flott tillegg til ditt BRIO World jernbaneoppsett.

Innhold:

  • Kollapsende bro
  • 2 x togspor med stigning

Detaljer:

  • Mål: L68 x B12,5 x H8 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33391
EAN7312350333916
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.