Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO World Smart Tech Sound Lokomotiv med inn- og avspillingsenhet 33971

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 422,-
Få igjen på lager
SKU
04205-29
   

Ta kontroll over leken med dette interaktive leketoget. BRIO Lokomotiv med inn- og avspillingsenhet er et batteridrevet tog som er full av leken teknologi og kraftig nok til å takle de tyngste belastningene. Bruk den røde knappen på toppen av toget for å spille inn dine egne lyder og hør dem spille når de passerer gjennom Sound Action Tunnelen. Den ekstra Smart Tech Sound-teknologien lar motoren kommunisere med omgivelsene, og reagerer automatisk på Smart Tech-tilbehør med forskjellige toghandlinger som flerfarget lys, bevegelse og lyder som forbedrer det fantasifulle spillet.

Virkelighetsbasert jernbanelek hjelper barn å forstå og lære om miljøet på en morsom måte, samtidig som de også utvikler finmotoriske ferdigheter.

Inneholder:

  • Smart Tech Lokomotiv
  • Sound Action tunnel

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA batterier (inkludert)
  • Mål eske: 29 x 11 x 15 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33971
EAN7312350339710
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.