Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World RC-lokomotiv med kontroll - 33213

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 296,-
Få igjen på lager
SKU
1161
   

Ta kontrollen! Dette er RC-lokomotivet som vil følge alle dine kommandoer. Denne unike kontrollen er enkel å bruke på revers og stoppfunksjonene så vel som to forskjellige hastigheter. Trykk på knappene for lys- og lydeffekter. Lokomotivet kan også kontrolleres med knappene på loket.

2-kanals infrarødt tog med lyd og lys. Du kan kjøre 2 ulike tog samtidig, det er bare å endre fra kanal A til kanal B, eller motsatt.

Inneholder:

  • 1 BRIO tog
  • 1 kontroller med spak

Detaljer:

  • Mål: 10,5 x 5,1 cm (BxH)
  • Batteribehov: 4 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33213
EAN7312350332131
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.