Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Lokstall 33574

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 238,-
På lager
SKU
04205-22
   

Hvor tar togene en pause? I BRIO Lokstall selvfølgelig! Et perfekt hvile- eller vedlikeholdssted for alle BRIO-tog. Drei knotten på toppen for å åpne garasjeporten. Åpne døren, og denne garasjen kan også brukes som en tunnel i ditt BRIO World jernbaneoppsett.

Å leke med togsett hjelper barn å forstå og lære om omgivelsene sine på en morsom måte, og de intrikate detaljene i rollespillet bidrar også til å forbedre finmotorikken.

Detaljer:

  • Mål: L16 x B8 x H10 cm
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33574
EAN7312350335743
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.