Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

BRIO Sporveksler med 7 spor og figur 33476

De klassiske lekene fra BRIO - togbaner, Builder byggesett og treleker

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
04205-15
   

Med sine syv forskjellige forbindelsespunkter er BRIO Sporveksler med figur virkelig en sentral del for enhver BRIO World jernbane. Det er nok plass på sporveksleren til å passe ethvert tog fra BRIO World - bare vri den røde knotten og se hele sporveksleren rotere og klikke på plass til nytt spor. Det følger også med en figur av en ingeniør som kan betjene sporveksleren. Her kan det bli mye trafikk.

Sporveksleren har 7 ulike spor og du velger enkelt spor ved å dreie på den røde knappen. Koble til din BRIO World togbane og du kan selv bestemme hvor mange spor du vil benytte. Nå kan godstog, passasjertog og lokomotiver bli guidet på rett spor av ingeniøren som er kledd i blått for sin oppgave på sporveksleren.

Virkelighetsbasert jernbanelek hjelper barn å forstå og lære om omgivelsene sine på en morsom måte, samtidig som de også utvikler finmotoriske ferdigheter.

Innhold:

  • BRIO Sporveksler med 7 spor
  • Figur

Detaljer:

  • Mål: L23,5 x B23,5 x H10 cm
  • Alder: fra 3 år

I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33476
EAN7312350334760
MerkeBRIO
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.