Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO Overgang kryss magnetisk - 33750

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 128,-
Utsolgt
SKU
3573

Denne overgangen og krysset fra BRIO er utrolig morsomt å leke med og har innebygget magnet. Det vil si at bommene lukker seg når toget kommer kjørende og åpner seg når overgangen er klar for forbikjøring.

Passer perfekt til resten av togsinnene og tognbanene til BRIO.

  • Anbefalt alder:3+
Produktdetaljer
Modell33750
EAN7312350337501
MerkeBRIO
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.