Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Tårnkran med roterende tårn, magnet og lys - 33835

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 396,-
På lager
SKU
04206-49
   

BRIO World Tårnkran er klar til å påta seg alle byggningsutfordringer i BRIO World. Håndtering av last og konstruksjoner har aldri vært så moro som med denne fullt fungerende tårnkranen - utstyrt med et 360-graders roterende tårn, arbeidsvogn og magnetkrok. Alle nede på bakken vil merke når de realistiske lysene tennes og føreren begynner å jobbe fra førerhusets komfort.

Inneholder:

  • 1 Tårnkran
  • 1 Figur
  • 3 Containere i forskjellige farger

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x LR44-batterier (inkludert)
  • Mål: 43,5 x 21,8 x 55 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år

Alt henger sammen i BRIO World I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33835
EAN7312350338355
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.