Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Høyhastighetstog 33748 - med lyd

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
11133
   

Dette høyhastighetstoget er laget av de samme materialene som våre klassiske tog – og gir den samme følelsen – men har en moderne design. Husk å trykke på knappen for å gi lyd slik at alle hører at toget kommer.

Alle tredetaljert i BRIO World-sett er laget av FSC-sertifisert tre.

Inneholder:

  • 3 togvogner

Detaljer:

  • Mål: 35,7 x 4,8 cm (LxH)
  • Batteribehov: 2 x LR44-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell33748
EAN7312350337488
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.