Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespill 2x24 brikker - Enhjørning og Pegasus

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
03236-19
   

Fang en regnbue av farge og sjarm til glede for den lille med dette unike Enhjørning og Pegasus puslespill-settet. Foretrekker barnet å fly over regnbuen som den veslevoksne pegasus, eller spankulere av gårde mellom blomstene som den nydelige enhjørningen? Nå kan barnet gjøre begge deler, ved hjelp av litt fantasi og denne fantastiske puslespill-duoen. Klare og livlige farger gjør disse til det perfekte læreverktøy for barn som lærer seg om farger.

Dette puslespillet inneholder 2 puslespill med 24 ekstra store brikker på hver, i den kjente Ravensburger kvaliteten. Puslespill hjelper utviklingen av hånd-øye koordinasjon, finmotorikk og problemløsning gjennom repeterende øvelser samtidig som de får glede av magisk moro. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner. Alle puslebrikkene er unike og passer kun ett sted.

Inneholder:

  • Puslespill 1: Pegasus over regnbuen
  • Puslespill 2: Enhjørning i blomstereng med fugler og sommerfugler

Detaljer:

  • Mål ferdig motiv: 26 x 18 cm
  • Antall brikker: 2 x 24
  • Motiv: Enhjørning, Pegasus
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell10105677
EAN4005556056774
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.