Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Thorbjørn Egner Hakkebakkeskogen puslespill i tre - 25 brikker - Bamsefars fødselsdag

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, aktivitetsbøker og leker for barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne Kasper, Jesper og Jonathan, Tante Sofie og vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner. Bli med til Hakkebakkeskogen og Kardemommeby gjennom puslespill, klosser og spill samt aktivitetsbøker og tegnehefter.

Vår lavpris: 128,-
Utsolgt
SKU
20482

La de yngste barna pusle dette flotte Kärnan Thorbjørn Egner puslespillet med motiv fra Hakkebakkeskogen! Trepuslespillet har 25 brikker som til sammen danner motivet Bamsefars fødselsdag fra Hakkebakkeskogen. Trepuslespillet kommer i en boks med hank, og er enkelt å frakte med seg.

Inneholder:

  • Kärnan trepuslespill Hakkebakkeskogen

Detaljer:

  • Antall brikker: 25
  • Motiv: Bamsefars fødselsdag
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell502078
EAN7031655020788
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.