Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Thorbjørn Egner bokstavklosser i tre - Hakkebakkeskogen

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, aktivitetsbøker og leker for barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne Kasper, Jesper og Jonathan, Tante Sofie og vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner. Bli med til Hakkebakkeskogen og Kardemommeby gjennom puslespill, klosser og spill samt aktivitetsbøker og tegnehefter.

Vår lavpris: 228,-
Få igjen på lager
SKU
20543
   

Dette er leken som vokser med barnet! Små barn kan ha det moro med å stable og bygge klosser samtidig som de trener finmotorikken. Ettersom barnet blir større og begynner å interessere seg for bokstaver, kan det stave enkle ord med klossene, inspirert av de flotte illustrasjonenene av Thorbjørn Egners Klastremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.

Inneholder:

  • Hakkebakkeskogen treklosser

Detaljer:

  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell970115
EAN7031659701157
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.