Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hakkebakkeskogen bokstavklosser i tre

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, sengetøy til barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne, Tante Sofie, vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner.

Vår lavpris: 230,-
På lager
SKU
20543
   

Dette er leken som vokser med barnet! Små barn har det gøy med å stable og bygge klosser som trener finmotorikken. Og når barnet blir større og begynner å interessere seg for bokstaver, kan det stave enkle ord med klossene, inspirert av de flotte illustrasjonenene av Klastremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.

  • Fra 18 mnd+
Produktdetaljer
Modell970115
EAN7031659701157
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.