Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hakkebakkeskogen knottepuslespill 8 brikker - puslespill i tre

Thorbjørn Egner - spill, puslespill, aktivitetsbøker og leker for barn

Thorbjørn Egner er en av Norges mest folkekjære forfattere, og har skapt historier og univers elsket av barn og voksne i generasjoner. Bli med til Hakkebakkeskogen og hils på Klatremus, Mikkel Rev, Morten Skogmus, Bestemor Skogmus, Bakermester Harepus og resten av dyrene i skogen. Eller besøk Kardemomme By og møt røverne Kasper, Jesper og Jonathan, Tante Sofie og vesle Kamomilla, Politimester Bastian, Tobias i tårnet, Trikkefører Syvertsen, barbermester Sørensen og resten av innbyggerne i den lille byen der man skal være snill og grei, og for øvrig kan man gjøre som man vil.

Gjennom Thorbjørn Egners fortellinger lærer barna blant annet forskjellen på rett og galt, moral, viktigheten av å hjelpe hverandre, og hvordan gamle fiender kan hjelpe hverandre og bli venner. Bli med til Hakkebakkeskogen og Kardemommeby gjennom puslespill, klosser og spill samt aktivitetsbøker og tegnehefter.

Vår lavpris: 138,-
På lager
SKU
20486
   

Dette puslespillet i tre med knotter er perfekt for små barnehender. Dette trepuslespillet har motiver av karakterer kjent fra Hakkebakkeskogen. De folkekjære fortellingene av Thorbjørn Egner engasjerer barn fra ung alder. Klarer du å finne ut hvor de ulike figurene passer på pusleplaten?

Inneholder:

  • Hakkebakeskolen knottepuslespill

Detaljer:

  • Antall brikker: 8
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell513026
EAN7031655130265
MerkeThorbjørn Egner
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.