Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun gårdsdyr knottepuslespill 5 brikker - puslespill i tre med dyrelyder

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 150,-
På lager
SKU
04216-80
   

Et morsomt trepuslespill i tre fra EduFun med dyrelyder som belønning når en brikke legges riktig. Dette knottepuslespillet har gårdsdyr som tema, med 6 brikker med knotter som forestiller dyr man kan møte på bondegården.

Puslespill er et morsomt leketøy som utvikler koordinasjon og gir mestringsfølelse. Med denne varianten fra EduFun kan barn i tillegg lære seg de forskjellige dyrelydene.

Inneholder:

  • EduFun knottepuslespill i tre

Detaljer:

  • Mål: 30 x 22,5 x 3,3 cm
  • Antall brikker: 5
  • Materiale: tre
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
Modell3031
EAN6942397330312
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.