Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hape knottepuslespill utrykningsbiler 10 brikker - puslespill i tre

Hape - pedagogiske leker i tre til barn

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Vår lavpris: 134,-
På lager
SKU
09182-151
   

La barna lære navn på de forskjellige bilene og kjøretøyene mens de setter dem på riktig plass. Dette flotte knottepuslespillet i tre fra Hape har motiv av 10 ulike kjøretøy som man må plassere i riktig form på puslebrettet. Knottene gjør det enkelt for små hender å få tak i brikkene, for så å sette dem på riktig plass.

Inneholder:

  • Hape knottepuslespill - utrykningsbiler

Detaljer:

  • Antall brikker: 10
  • Alder: fra 18 mnd
Produktdetaljer
ModellE1406
EAN6943478018679
MerkeHape
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.