Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Europakart med flagg, land og hovedsteder platepuslespill maxi - 70 brikker - L.A. Larsen

L.A. Larsen platepuslespill - morsomme og pedagogiske puslespill

Puslespillene fra L.A. Larsen er norskproduserte platepuslespill. Kvalitetsprodukter for barn og voksne som liker å pusle puslespill. Puslespillene fra LA Larsen er morsomme og lærerike, der den som pusler kan sette ord til bilde, lære klokken, lære å telle, eller pusle motiver av dyr, gårdsliv eller fantasi-motiver.

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
20546
   

Med dette maxi platepuslespillet fra L.A. Larsen kan barn lære om Europa, og plassere landene riktig samtidig som de lærer om flaggene og hovedstedene til hvert land. Puslespillet består av 70 biter som settes sammen til Europakartet i rammen. Mitt på rammen skal kart-brikkene settes på plass, og på den ytre rammen skal kartene pusles til riktig land.

Klarer du å finne ut hvilket flagg og hovedsted som hører til landene? Plasser så mange flagg du klarer først, og legg så brikkene til kartet på plass slik at du kan bruke kartet til hjelp for å plassere de siste flaggbrikkene. Dette er det perfekte lærerike puslespillet til barn hvor de kan lære geografi samtidig som de pusler. Puslespillet passer best for litt eldre barn.

Inneholder:

  • Maxi platepuslespill med Europakart

Detaljer:

  • Mål: 36,5 x 28,5 cm
  • Antall brikker: 70
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell101247
EAN7023852101247
MerkeL.A. Larsen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.