Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Minecraft 3D puslespill 216 brikker - skattkiste oppbevaringsboks

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
05226-12
   

3D puslespill fra Ravensburger med Minecraft-motiv. Når puslespillet er ferdig utgjør det en praktisk og morsom oppbevaringsboks. Du kan pusle sammen modellen på to måter; du kan følge tallene på baksiden av brikkene, eller du kan gi deg selv en ekstra utfordring ved å pusle dem sammen ut fra motivet på esken.

Puslespillet består av 216 brikker og deler i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger 3D puslespill - Minecraft oppbevaringseske

Detaljer:

  • Mål ferdig: 22,6 cm (B)
  • Antall brikker: 216
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell112869
EAN4005556112869
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.