Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Minecraft 3D puslespill 216 brikker - skattkiste oppbevaringsboks

Minecraft leker og byggesett

Skap, utforsk og riv ned konstruksjoner av kuber med Minecraft. Bygg din Minecraft verden ved hjelp av bokser. Boksene lar deg skape redskaper, bygninger og konstruksjoner. Alle som spiller det utrolig populære nettspillet, vil elske å kunne skape egne fortellinger med figurer og byggesett. Minecraft kommer også i form av den klassiske byggeklossen, nemlig LEGO. Minecraft fra LEGO lar deg skape en hel verden med de ulike elementene, figurene og karakterene som du kjenner igjen fra spillet Minecraft.

Vår lavpris: 274,-
På lager
SKU
05226-12
   

3D puslespill fra Ravensburger med Minecraft-motiv. Når puslespillet er ferdig utgjør det en praktisk og morsom oppbevaringsboks. Du kan pusle sammen modellen på to måter; du kan følge tallene på baksiden av brikkene, eller du kan gi deg selv en ekstra utfordring ved å pusle dem sammen ut fra motivet på esken.

Puslespillet består av 216 brikker og deler i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger 3D puslespill - Minecraft oppbevaringseske

Detaljer:

  • Mål ferdig: 22,6 cm (B)
  • Antall brikker: 216
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell112869
EAN4005556112869
MerkeMinecraft
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.