Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger 3D puslespill 72 brikker - Barnas globe, lydaktivert nattlys

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 298,-
På lager
SKU
12206-7
   

Dette puslespillet er i 3D og forestiller en globus, med dyr. Puslespillet fungerer også som nattlys, med LED-lys som aktiveres av lyd. Brikkene er solide, og krever ingen lim.

Puslespillet består av 72 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • 1 Ravensburger 3D puslespill og nattlys
  • 1 base
  • 1 instruksjoner

Detaljer:

  • Mål ferdig: 15,9 cm
  • Antall brikker: 72
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell118441
EAN4005556118441
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.