Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger 3D Puslespill 216 brikker - Eiffeltårnet

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 276,-
På lager
SKU
03193-30
   

Ravensburger 3D Puslespill med motiv av Eiffeltårnet i Paris. Rekonstruer et av verdens mest ikoniske landemerker med denne flotte modellen. 

Du kan pusle sammen modellen på to måter; du kan følge tallene på baksiden av brikkene, eller du kan gi deg selv en ekstra utfordring ved å pusle dem sammen ut fra motivet på fremsiden.

Ravensburger er et av verdens aller mest kjente merker for puslespill, med flotte motiver og brikker av ypperste kvalitet. 3D-brikkene er i hardplast og er lette å sette sammen.

Inneholder:

  • Ravensburger 3D puslespill - Eiffeltårnet

Detaljer:

  • Mål: 46 x 18 x 18 cm
  • Antall brikker: 216
  • Alder: fra 10 år
Produktdetaljer
Modell125562
EAN4005556125562
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.