Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespillmatte til 300-1500 brikker - 110x66 cm

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 225,-
På lager
SKU
08184-22
   

Ravensburger praktiske puslespillmatte gjør det lett å flytte på puslespillet selv om du ikke er er ferdig med å pusle hele bildet. Start med å pusle på matten for å så rulle det sammen for å flytte eller lagre det.

Et praktisk oppbevaringssystem for både uferdige og ferdige puslespill. Den unike plasttuben gir ekstra stabilitet og er enkel å rulle. Matten er i felt og sørger for at brikkene dine holdes på plass. 

Inneholder:

  • 1 puslespillmatte i filt
  • 1 plasttube
  • 2 strikker til sikring

Detaljer:

  • Mål: 110 x 66 cm
  • Passer puslespill opptil 1500 brikker
Produktdetaljer
Modell179565
EAN4005556179565
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.