Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Ravensburger Puzzle Conserver Permanent - lim til puslespill - flaske med svamp

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 112,-
På lager
SKU
08184-21
   

Ravensburger puslespill-lim er spesielt designet til alle Ravensburger puslespill, og lar deg lime sammen og henge opp dine puslespill. De ferdige puslespillene forsegles og bevares slik at fargene beholder sin klarhet. Limen kan påføres direkte på bildeoverflaten med flaskens svamp for en jevn påføring. Etter en times tid har limet tørket og puslespillet er klar for innramming. 

Denne limen fungerer for alle standard Ravensburger puslespill og inneholder 200 ml - nok til 8 puslespill på 500 brikker hver, eller 4 puslespill på 1000 brikker...

Inneholder:

  • 1 flaske med lim og svamp

Detaljer:

  • Mål: 18 x 5 x 5 cm
  • Mengde: 200 ml
Produktdetaljer
Modell179541
EAN4005556179541
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.