Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger puslespillmatte til 1000-3000 brikker - 100x150 cm

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 324,-
På lager
SKU
08184-23
   

Ravensburger praktiske puslespillmatte gjør det lett å flytte på puslespillet selv om du ikke er er ferdig med å pusle hele bildet. Start med å pusle driekte på felt-matten og når du trenger flytte på puslespillet plasserer du den oppblåsbare tuben på enden og ruller sammen. Sikre den opprullede matten med strikkene på hver ende og du er klar for sikker transport, og kompakt lagring av ditt puslespill.

Inneholder:

  • 1 puslespillmatte i felt
  • 1 oppblåsbar tube
  • 3 strikker for sikring

Detaljer:

  • Mål: 100 x 150 cm
  • Passer for puslespill opptil 3000 brikker
Produktdetaljer
Modell179572
EAN4005556179572
MerkeRavensburger
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.