Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Batman 3D puslespill 54 brikker - Blyantholder

Batman leker og utkledning

Batman tar opp kampen mot skurker og onde krefter i Gotham City. Til forskjell fra andre superhelter har ikke Batman superkrefter, men benytter seg av sitt intellekt, medhjelpere, kampsport-kunnskaper, science og teknologi. Nå kan du også ta del i Batmans verden med Batman-figurer, Batman lekesett, Batman-kostymer, Batman våpen, og tilbehør til Batman. Bli med Batman skjult i natten mulm og mørke, mens han bekjemper sine fiender i Gotham City.

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
05226-26
   

3D puslespill fra Ravensburger med Batman-motiv. Ferdig satt sammen forestiller dette puslespillet en blyantholder med en høyde på 9,5 cm og en diameter på 7,7 cm. Blyantholderen har Batman-logoen på en side og Batman på andre siden, perfekt for små og store fans som vil vise fram sin interesse for DC-helten. Den praktiske beholderen fungerer som oppbevaring til blyanter, penner og andre småsaker man skulle ha liggende.

Du kan pusle sammen modellen på to måter; du kan følge tallene på baksiden av brikkene, eller du kan gi deg selv en ekstra utfordring ved å pusle dem sammen ut fra motivet på fremsiden. Puslespillet består av 54 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger 3D puslespill - Batman
  • Ekstradeler
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Antall brikker: 54
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell112753
EAN4005556112753
MerkeBatman
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.