Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Batman 3D puslespill 54 brikker - Blyantholder

Ravensburger med de klassiske puslespillene og morsomme, lærerike spill til barn og voksne!

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
05226-26
   

3D puslespill fra Ravensburger med Batman-motiv. Ferdig satt sammen forestiller dette puslespillet en blyantholder med en høyde på 9,5 cm og en diameter på 7,7 cm. Blyantholderen har Batman-logoen på en side og Batman på andre siden, perfekt for små og store fans som vil vise fram sin interesse for DC-helten. Den praktiske beholderen fungerer som oppbevaring til blyanter, penner og andre småsaker man skulle ha liggende.

Du kan pusle sammen modellen på to måter; du kan følge tallene på baksiden av brikkene, eller du kan gi deg selv en ekstra utfordring ved å pusle dem sammen ut fra motivet på fremsiden. Puslespillet består av 54 brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger 3D puslespill - Batman
  • Ekstradeler
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Antall brikker: 54
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell112753
EAN4005556112753
MerkeRavensburger
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.