Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Ravensburger Pac-Man 3D puslespill 54 brikker - Blyantholder

Ravensburger spill, puslespill, puslematter, 3D puslespill

Ravensburger har de klassiske puslespillene av høy kvalitet med spennende motiver, og de morsomme, lærerike spillene til både barn og voksne. Puslespill utfordrer spilleren i logisk tenkning, og med å sette sammen det forhåndsdefinerte motivet på en riktig måte. Ravensburger velkjente logo, den blå trekanten, står for morsom lek, utdanning og samvær. Ravensburger er et av verdens ledende merker for puslespill, spill og aktivitetsleker. Ravensburger har puslespill med alt fra 2 brikker til de aller minste barna, til flere tusen brikker for de voksne. 3D puslespill der man pusler en modell og ikke flatt på bordet. Og til de største puslespillene vil en puslespillmatte være et must som tilbehør!

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
05226-27
   

3D puslespill fra Ravensburger med motiv av det populære retro arkade-spillet Pac-Man. Ferdig puslet fungerer dette puslespillet som en tøff blyantholder til småting. Blyantholderen har en diameter på 7,7 cm og en høyde på 9,5 cm.

Du kan pusle sammen modellen på to måter; du kan følge tallene på baksiden av brikkene, eller du kan gi deg selv en ekstra utfordring ved å pusle dem sammen ut fra motivet på fremsiden. Puslespillet består av 54 nummererte brikker i den kjente Ravensburger kvaliteten samt ekstradeler montering av blyantholderen. Ravensburgers puslespill har vært elsket av barn og voksne i mer enn 100 år. Å pusle er underholdende, og det kan gjøres alene eller sammen med familie og venner.

Inneholder:

  • Ravensburger 3D puslespill - Pac-Man blyantholder
  • Ekstra tilbehørsdeler
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål ferdig: Ø7,7 x 9,5 cm (H)
  • Antall brikker: 54
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell112760
EAN4005556112760
MerkeRavensburger
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.