Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lekevåpen og tilbehør

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder
Interesse

Produkter 1-40 av 44

Page
per side

Blastere med skumpiler, beskyttelsesutstyr, tilbehør og lekevåpen.

Lad opp og fyr av gårde, med skumpiler eller laser, kampen er i gang! Blastere med skumpiler, lekepistoler, blaster med laser eller lekegevær - det pågår en kamp i hagen din, og her er det bare å gripe tak i det du finner og bli med på leken. Blastere med skumpiler kan brukes både utendørs og innendørs, og de myke pilene vil ikke skade vegger eller knuse vinduer, men de vil kunne velte ting og tang den møter på sin vei. Husk å alltid bruke beskyttelsesutstyr når det lekes med lekepistoler og blastere med skumpiler, for selv med myke piler vil man kunne skade øynene dersom man blir truffet - beskyttelsesbriller er et must!

Det kan være gøy med i kampen, og her finner man et stort utvalg i ulike lekepistoler, lekegevær og lekeblastere som man kan bruke for å prøve å vinne kampen. Mulighetene for kreativt spill er mange - enten du ønsker å være en superhelt, spion eller skurk, skyte på blink eller på motstandere, og om du ønsker å skyte med piler, darts eller laser.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.