Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Lekevåpen og tilbehør

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Nyhet
Merke
    POPULÆRE MERKER
  1. ANDRE MERKER A-Å
Alder

Produkter 1-52 av 68

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Produkter 1-52 av 68

Page
per side
Sett synkende rekkefølge

Lad opp og fyr av gårde, med skumpiler, laser eller vann, kampen er i gang! Blastere, vannpistoler, vanngevær, lekepistoler, blaster med laser eller lekegevær - det pågår en kamp i hagen din, og her er det bare å gripe tak i det du finner og bli med på leken. Blastere med skumpiler kan brukes både utendørs og innendørs, og de myke pilene vil ikke skade vegger eller knuse vinduer, men de vil kunne velte ting og tang den møter på sin vei. Husk å alltid bruke beskyttelsesutstyr når det lekes med lekepistoler og blastere med skumpiler, for selv med myke piler vil man kunne skade øynene dersom man blir truffet - beskyttelsesbriller er et must!

På varme sommerdager er det lite som slår en skikkelig vannkrig. Fyll opp vanngeværet, samle sammen vannballonger og finn deg et skjulested der dine motstandere ikke forventer å finne deg og fyr av. Vannkrig er like morsomt for voksne som for barn, man leker og er aktive sammen og avkjøler seg i sommervarmen. Og velger du deg et stort vanngevær har motstanderen lite å stille opp med når du sniker deg innpå mens de står og fyller på mer vann i vannpistolen.

Det kan være gøy med i kampen, og her finner man et stort utvalg i ulike lekepistoler, lekegevær og lekeblastere som man kan bruke for å prøve å vinne kampen. Mulighetene for kreativt spill er mange - enten du ønsker å være en superhelt, spion eller skurk, skyte på blink eller på motstandere, og om du ønsker å skyte med piler, darts eller laser.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.