Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf N-Strike Elite 2.0 Ace SD-1 Blaster med 2 Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 83,-
På lager
SKU
03234-31
   

Denne kompakte Nerf N-Strike Elite 2.0 Ace SD-1 Blaster, kan tas med overalt takket være dens lille størrelse. Den er perfekt til når barn skal snike seg inn på fienden, og kommer med 2 darts inkludert. Den lille Nerf N-Strike Elite 2.0 blasteren har en holder på toppen av løpet, til oppbevaring av 1 skumpil, så den raskt kan lades om.

Inneholder:

  • Nerf N-Strike Elite 2.0 Ace SD-1 Blaster
  • 2 dartpiler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF5035
EAN5010994106966
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.