Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 bolt-action blaster med roterende trommel - med 16 Nerf Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 348,-
Utsolgt
SKU
02227-26

Gjør deg klar til kamp med denne Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8-blasteren med plass til 8 Nerf Elite darts i den roterende trommelen! Denne Nerf-pilblasteren inneholder et avtakbart kikkertsikte og løp slik at du kan lage ulike blasterstiler når du utstyrer deg for Nerf-spill. Bli kampklar med kjerneblasteren, fest kikkertsiktet for å sette opp målene, og fest løpet for motstandere som er langt unna.

Du er nå klar for hva kampen måtte føre med seg. Blasteren kommer med 16 skumpiler, og du kan fyre av 8 piler etter hverandre, og raskt lade om fra den innebygde piloppbevaringen som tar 8 piler. Denne Nerf Elite 2.0-blasteren kommer med 16 offisielle Nerf Elite-piler – 8 piler til å laste inn i trommelen og 8 piler til å oppbevare i blasteren. Sikt og send pilene flyvende av sted gjennom luften opptil 27 meter. Den har 3 taktiske skinner for å legge til Nerf-utstyr (kjøpes separat).

Inneholder:

  • Nerf Elite 2.0 Eaglepoint RD-8 blaster
  • Kikkertsikte
  • Løp
  • 16 Nerf Elite darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: ca. 54 x 25 x 6 cm
  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF0423
EAN5010994105259
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.