Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Nerf Elite 2.0 Prospect QS-4 blaster med 8 Nerf Elite dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf Minecraft, Nerf Fortnite og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 98,-
Utsolgt
SKU
02228-47

Denne lille og stilige Nerf Elite 2.0 Prospect QS4 blasteren har plass til 4 Nerf Elite skumpiler samtidig og er lett å ta med seg rundt når du er i en Nerf Kamp. Blasteren har 4 kammer hvor det er plass til en dart i hvert kammer som kan skytes etter hverandre.

Blasteren er enkel å bruke og skyter pilene raskt ut. Sett pilene inn i kammeret, trekk ladegrepet tilbake og trykk på avtrekkeren for å se en pil bli skutt ut. Det følger med 8 Nerf Elite-piler hvor 4 av de settes rett inn i blasteren og resterende 4 er til ekstra ladning.

Inneholder:

  • Nerf Elite 2.0 Prospect QS-4 blaster
  • 8 Nerf Elite darts

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Beskyttelsesbriller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF4190
EAN05010993948031
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.