Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy traktor med frontlaster - 30 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 137,-
På lager
SKU
03205-50
   

Denne flotte traktoren er hele 30 cm lang og blir gjerne med en tur i sandkassen, eller ut på gårdstunet! Skuffen kan vippes opp og ned og traktoren er laget i svanemerket plast. Solid, slitesterk og kraftig traktor med frontlaster, som er super til lek i sandkassen. Fyll skuffen med sand og kjør den til ønsket lokasjon. Kjempemorsomt!

Inneholder:

  • Dantoy traktor med frontlaster

Detaljer:

  • Mål: L30 cm
  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Merk: andre Dantoy leker og kjøretøy kan kjøpes separat

Produktdetaljer
Modell2129
EAN5701217021295
MerkeDantoy
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.