Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy lastebil med låsemekanisme på henger - 30 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 174,-
På lager
SKU
03205-53
   

Stor lastebil med lasteplan som kan tippes. Hengeren er utstyrt med låsemekanisme til lossing av sand og andre materialer. Tipp hengeren bakover og åpne luken for å tømme hengeren. Denne fargeglade lastebilen fra Dantoy er den perfekte leken til sandkassen, men kan selvfølgelig også brukes inne. Lastebilen kan lekes med alene, eller sammen ed andre biler og utstyr fra Dantoy (selges separat). Lastebilen med tipphengeren er laget i svanemerket plast og er både slitesterk og robust.

Inneholder: 

  • 1 Dantoy lastebil med tipphenger

Detaljer:

  • Mål: L30 cm
  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell2289
EAN5701217022896
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.