Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

BS Strandtennis - blå

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
02216-61
   

Med dette strandtennis-settet fra Buitenspeel kan du ha det moro med tennis både på stranda eller i hagen. Settet er i god kvalitet og består av 2 racketer og 1 ball. Strandtennis kan spilles av store og små fra 6 år og oppover. Slå ballen mellom deg og en motspiller, hvor lenge klarer dere å holde ballen i luften?

Innhold:

  • 2 rackets
  • 1 ball

Detaljer:

  • Mål: 39 x 18 cm
  • Materiale: Neoprene
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGA169
EAN8717775441694
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.