Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Basseng - morsom lek i sommervarmen

Hva er vel mer gøy enn å leke med vann på varme sommerdager? Og med et basseng kan man avkjøle seg hjemme i sin egen hage eller på verandaen. Det å oppmuntre barn til lek utendørs er sjelden enklere enn når det også involverer lek med vann. Gi barna tilgang til badeleker, basseng og vann, og du gir dem timevis med morsom, aktiv lek i sommervarmen.

Store basseng og rammebasseng - plass til hele familien

Store basseng, rammebasseng og frittstående basseng gir deg den ultimate badeopplevelsen i din egen hage. Med varmeelement, filterpumper og et stort utvalg tilbehør inneholder våre bassengpakker alt du trenger for å kunne nyte en dukkert på varme sommerdager.

Store basseng med en dybde på 132 cm gir rom for både svømming og morsom lek i vannet. 76 cm er dybden som anbefales dersom det er yngre barn som skal benytte bassenget. Store basseng krever litt montering, flatt underlag uten skarpe kanter, greiner eller småstein, og rensesystem slik at bassengopplevelsen ikke bare er morsom, men også trygg for dem som bader. 

Se vårt utvalg av store basseng og rammebasseng

Store basseng

Oppblåsbare basseng til små og store barn

La barna nyte en avkjølende dukkert i sommervarmen med et oppblåsbart basseng. Basseng som blåses opp er enkle å fylle med luft, og tar liten plass både når de ikke er i bruk og skal oppbevares. Et oppblåsbart basseng passer spesielt godt for de litt yngre barna, og gir barna raskt tilgang til enkel og morsom lek i vann hjemme i egen hage eller på verandaen.

Oppblåsbare basseng gjør det enkelt å avkjøle seg i sommervarmen, det er et raskt alternativ til en tur på stranden, spesielt for små og kanskje litt utålmodige barn. Oppblåsbare badebasseng kommer i mange ulike former som runde, avlange, firkantede, de kan ha sklier, eller du kan koble til vann til en dusjspray.


Vårt store utvalg av oppblåsbare basseng, babybasseng og basseng med sklie

Oppblåsbare basseng

Bassengutstyr og -tilbehør

Bassengpumper, filterpumper til basseng, bassengrens, bassengtrekk, underlag til basseng, saltvannspumper, lys til basseng, bassengstige og bassengtermometer. Mulighetene er mange, og her finner du alt du trenger for å gjøre badeopplevelsen hjemme i hagen så trygg og god som mulig. Riktig bassengutstyr, sammensetning av kjemikaler og pumper er viktig for å holde bassenget rent gjennom hele badesesongen.


Kjøp tilbehør til AquaPlay

Tilbehør og deler til AquaPlay

Slik vedlikeholder du ditt basseng

  • Et rent og velholdt basseng holder seg bedre og lengre!
  • Plasser bassenget på et jevnt og flatt underlag. Bruk underlagsmatte for å beskytte det ekstra.
  • Bruk filterpumpe eller klor for å holde vannet frisk og innbydende for alle badende! 
  • Et bakteriedrepende middel anbefales i tillegg. 
  • Til de store bassengene kan man også få overtrekk. Dekk bassenget til mellom hvert bruk så du slipper ekstra jobb med rengjøring.

Utstyr til vedlikehold av basseng

Bassengutstyr

Badeleker til bassenget eller stranden

Lek i bassenget blir ekstra gøy med oppblåsbare badeleker. Badeballer, baderinger, oppblåsbare flytemadrasser,- dyr, -ride-ons og armringer gjør varme sommerdager til en morsom opplevelse for både voksne og barn. Når man skal bruke bassenget er det viktig at utstyret er i orden og på plass. 

Morsomme badeleker til barn

Oppblåsbare badeleker

Trygge barn i vannet

Svømmebriller, dykkermasker, snorkler, baderinger, armringer og svømmevester - svømmeutstyr til barn som gjør svømmetrening og svømming på egenhånd til en morsom og trygg opplevelse. Vi minner om at alle barn, spesielt de minste barna, alltid bør være under oppsyn av en voksen mens de befinner seg i vannet, også når de har armringer, flytevester, svømmevester og lignende på seg. 

Skap trygge barn i vann med noe av dette svømmeutstyret

Svømmeutstyr

Vårt store utvalg av basseng, bassengutstyr og badeleker

Våre mest populære kategorier

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.