Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Oppblåsbare basseng og plaskebasseng

Filter

Sorter etter
kjøpsalternativer
Pris
Aktuelt
Merke
Alder

29 produkter

per side

Oppblåsbare basseng, basseng med sklie og barnebasseng med leker!

Nyt en avkjølende dukkert i sommervarmen med ditt eget oppblåsbare basseng. Basseng som blåses opp er enkle å fylle med luft, og tar liten plass både når de er i bruk og når de skal oppbevares. Et oppblåsbart basseng passer spesielt godt for litt yngre barna. Oppblåsbare badebasseng gir deg raskt enkel og morsom lek i vann hjemme i din egen hage eller på verandaen.

Oppblåsbare basseng gjør det enkelt å avkjøle seg i sommervarmen, det er et raskt alternativ til en tur på stranden, spesielt for små og kanskje litt utålmodige barn. Oppblåsbare badebasseng kommer i mange ulike former som runde, avlange, firkantede, de kan ha sklier, eller du kan koble til vann til en dusjspray. Bassenget kan være satt sammen av to små basseng, med ulike motiver og farger - her er utvalget stort og det er enkelt å finne noe som passer til enhver smak eller som passer til akkurat ditt uteområde.

Enkelt å installere og vedlikeholde. Det anbefales å sette bassenget på et flatt sted, uten skarpe kanter og lignende. I tillegg, sørg for at underlaget rengjøres før dere blåser opp bassenget. Gjerne ta bassenget ut av esken og la det strekke seg litt i solen før det blåses opp. Husk at de minste barna aldri må bade alene, men alltid under tilsyn av voksne.

Les mer om våre oppblåsbare basseng, vannpalass, rammebasseng og bassengutstyr her.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.