Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay forlengelseselementer 2-pack - sving med koblinger

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Vår lavpris: 158,-
På lager
SKU
04195-08
   

En forlengelse med sving til ditt Aquaplay-sett. Vil du forlenge ditt sett med en sving eller to kan du sette på disse for å utvide Aquaplay-banen din. Det følger med 2 koblinger med forsegling.

 Innhold:

  • 2 bøyde seksjoner for forlengelse av ditt Aquaplay-sett
  • 2 Koblinger

Detaljer:

  • Delene passer til modell 1528 og 1628
  • Mål: 39 x 9,5 x 26 cm
  • Anbefalt alder er 3 år
Produktdetaljer
Modell8700000102
EAN7313400001021
MerkeAquaPlay
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.