Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

AquaPlay 8 gummilister - forsegling til skjøter i kanalsystem - ekstrautstyr

Aquaplay vannlekesett med kanaler, pumper og sluser

Aquaplay er et allsidig lekesett med vann, med kanaler, pumper, båter, sluser, broer, lastekraner og mye mer. Lekesettene fra Aquaplay kan bygges ut, der forskjellige sett passer sammen ved hjelp av fester og pakninger fra Aquaplay. Aquaplay kanalsystem med vann lærer barna om prinsippene for årsak og virkning, som bevegelse og retning, på en leken og morsom måte. Aquaplay vannleker er den perfekte leke for varme sommerdager, og settene i ulike størrelser gjør at de passer inn på de fleste terrasser, verandaer, hager og gårdsplasser. Alle produktene fra Aquaplay er av høy kvalitet, produsert i resirkulerbar plast, og testes i henhold til de nyeste standarene EN 71 og ASTM.

Les mer om Aquaplay her

Vår lavpris: 50,-
På lager
SKU
01225-50
   

AquaPlay gummilister til kanalsystem forsegler skjøtene mellom de ulike delene. På denne måten vil vannet bli i kanalen og du slipper å miste vann underveis i leken.

Gummilister i ditt AquaPlay lekesett kan slites og du kan derfor oppleve at du trenger nye gummilister for å holde kanalen tett. Denne pakken inneholder 8 gummilister og holder til 4 skjøter (2 gummilister i hvert røde koblingspunkt).

Inneholder:

  • 8 AquaPlay gummilister

Detaljer:

  • Mål gummilist: 20 cm lange
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell8700000120
EAN7313400001205
MerkeAquaPlay
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.