Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Sonic the Hedgehog drikkeflaske 480 ml

Sonic leker, figurer, bamser, byggesett, biler og spill

Sonic the Hedgehog er den superraske helten først sett i SEGA's klassiske videospill hvor Sonic navigerer gjennom flere nivåer, hopper mellom plattformer, bekjemper fiender og unngår hindringer. Det blå pinnsvinet har siden blitt et verdenskjent spillikon, og har vært med i flere spillserier og filmer. Samle figurer, lekesett, bamser og byggesett av den populære karakteren Sonic og hans venner og rivaler; der iblant Tails, Knuckles, Dr. Eggman, Robonik og flere. 

Vår lavpris: 142,-
På lager
SKU
08236-7
   

Sonic the Hedgehog drikkeflaske i blå, med drikketut i silikon er produsert i slitesterk plast. Flaskens drikketut ligger beskyttet under lokk som åpnes ved hjelp av trykknapp. Drikketuten er koblet til sugerør for enkelt å drikke av flasken. Flasken er laget i trygge materialer som ikke inneholder BPA. Det er i tillegg et praktisk håndtak på flasken for enkel frakt.

Inneholder:

  • Sonic the Hedgehog drikkeflaske

Detaljer:

  • Volum: 480 ml
  • Alder: fra 4 år

Det anbefales ikke å vaske flasken i oppvaskmaskin.

Produktdetaljer
Modell40596
EAN8412497405961
MerkeSonic the Hedgehog
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.